Hippe Dames Riem 2cm | Krokoprint

19,95

  • 100% echt leer!
  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Binnen 2 werkdagen thuisbezorgd
  • Riem inkorten mogelijk: Ja
  • Gemaakt in Nederland
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Riemen voor vrouwen

Bij Lederriemen.nl vindt u een uitgebreid assortiment riemen voor vrouwen en heren, in diverse kleuren en maten. Of u nu op zoek bent naar een klassieke leren riem of een model zonder gesp, wij hebben het in huis.

Deze leren dames riem is 2cm breed en afgewerkt met een zilverkleurige, nikkelvrije gesp. Deze gespen zijn huidvriendelijk, duurzaam en licht van gewicht, wat het draagcomfort verhoogt. De riem is verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren, zoals: blauw, groen, oranje, wit-goud. Dit zorgt ervoor dat er voor elke stijl een passende optie is. Daarnaast bieden we diverse riemmaten aan: 85 cm, 95 cm, 105 cm en 115 cm, zodat u altijd de juiste maat kunt vinden.

Riemmaat bepalen en inkorten

De riemen voor vrouwen van Lederriemen.nl zijn zo ontworpen dat u ze eenvoudig zelf kunt inkorten als ze te groot zijn. Dit kunt u doen door de gesp los te schroeven, een stuk van het leer af te knippen en de gesp weer te bevestigen. Dit proces is eenvoudig en laat geen zichtbare sporen achter. Voor gedetailleerde instructies kunt u terecht op onze speciale pagina: riem inkorten.

Om te voorkomen dat u zelf aan de slag moet met het inkorten van uw riem, bieden wij een handige riemmaattool aan. In slechts een paar eenvoudige stappen kunt u via deze tool uw ideale riemmaat bepalen. Op deze manier bestelt u eenvoudig een leren riem in de juiste maat. U vindt deze tool hier: riemmaat bepalen.

Vragen of advies nodig?

Bij Lederriemen.nl staat de klant altijd centraal. Heeft u vragen over een van onze producten, of behoefte aan persoonlijk advies bij uw aankoop? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@lederriemen.nl of via onze sociale mediakanalen: Facebook en Instagram. Ons team staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat u de perfecte riem vindt.

Extra informatie

Kleur

Groen, Wit-Goud, Oranje, Blauw

Maat

85, 95, 105, 115