Leren Riem 3.5cm | Suède

34,95

  • 100% echt leer!
  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Binnen 2 werkdagen thuisbezorgd
  • Riem inkorten mogelijk: Ja
  • Gemaakt in Nederland

Beschrijving

Leren suède riem

Deze veelzijdige riem heeft een breedte van 3,5 cm en is vervaardigd uit 100% echt leer. De leren suède riem is voorzien van een nikkelvrije gesp en is beschikbaar in zeven verschillende kleuren: cognac, licht grijs, donker bruin, navy, taupe, zand en zwart. Voor iedere kleur zijn er verschillende lengtes beschikbaar, namelijk 95 cm, 105 cm en 115 cm. Deze riem voegt een stijlvolle en tijdloze touch toe aan elke casual of zakelijke outfit.

Uitgebreid assortiment

Onze leren suède riem is slechts één van de vele opties binnen ons ruime assortiment. Voor heren hebben wij meer dan vijftig casual riemen in diverse stijlen en kleuren. Ook voor dames bieden we een breed scala aan leren tailleriemen, die variëren van casual tot elegant. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek welke riem het beste bij uw stijl past.

Hoe bepaalt u uw riemmaat?

Het bepalen van de juiste maat voor uw leren suède riem is eenvoudig. Meet simpelweg uw tailleomtrek, wat overeenkomt met de plek waar u uw riem draagt. Met deze afmeting kunt u gebruik maken van onze handige riemmaattool om snel te bepalen welke riemmaat het beste bij u past. Deze tool is toegankelijk via de volgende link: riemmaat bepalen.

Leren suède riem inkorten

Mocht uw riem ondanks het zorgvuldig meten toch te groot zijn, dan is dat geen probleem. Onze riemen zijn zodanig ontworpen dat u ze gemakkelijk zelf kunt inkorten. Dankzij de schroefbevestiging van de nikkelvrije gesp kunt u de gesp losmaken, een stuk van het leer afknippen en vervolgens de gesp weer vastdraaien. Zo zorgt u ervoor dat de riem perfect op maat is, zonder dat iemand merkt dat deze is ingekort.

Retourneren

Heeft u zich bedacht of is de riem toch niet helemaal naar wens? Geen zorgen, u heeft altijd het recht om uw leren suède riem te retourneren. Alle details over ons retourbeleid vindt u op deze pagina: riem retourneren.

Blijf op de hoogte

Bent u benieuwd naar nieuwe producten of wilt u profiteren van exclusieve kortingen? Volg ons dan op onze socialmediakanalen, zoals Facebook en Instagram, en blijf op de hoogte van de laatste trends en aanbiedingen van Lederriemen.nl.

Extra informatie

Kleur

Cognac, Zwart, Zand, Donker Bruin, Taupe, Navy, l. grijs

Maat

95, 105, 115